Jump to content

Recommended Posts

Camine pentru studenti - Cazare studenti in Danemarca

 

In Danemarca, locuintele pentru studenti tip “camin” sunt private, iar admiterea la o universitate daneza nu presupune automat si obtinerea unui loc de cazare. Cererea pentru spatii de cazare este foarte mare, motiv pentru care este indicat sa se caute cazare imediat după obtinerea admiterii la studii la o universitate din Danemarca.

Depunerea cererii de cazare nu presupune obtinerea automată a unui loc. Drept urmare, se recomanda contactarea mai multor camine, cu precizarea ca aansele de admintere la un camin cresc daca exista o recomandare de la un alt student care deja locuieste in caminul respectiv.

Informatii privind posibilitătile de cazare pot fi obtinute de la institutiile de invatamant daneze. Unele institutii de invatamant se ofera sa se ocupe de gasirea cazarii, altele insa se limiteaza la a pune la dispozitie o lista cu cele mai apropiate spatii de cazare.

In general, fiecare camera are baie separata, la comun fiind doar bucataria, utilata complet. Intr-o camera pot sta cel mult doi studenti.

Pentru mai multe informaţii puteţi accesa: http://studyindenmark.dk

Alte site-uri utile:

http://www.kollegierneskontor.dk

http://www.ungdomsboliger.dk/

http://www.casaswap.com/

http://www.bikubenkollegiet.dk/en/index.php

http://www.egmont-kol.dk/en/node/31

http://www.lionskollegiet.dk/cms/index.php/

http://www.linkworld.dk/bolig_kollegier.htm

http://studenterguiden.dk/?studieboliger-kollegier

Daca informatii extra de adaugat referilor la aceasta tema va rog sa lasati replay in continuare la aceasta postare! Va multumesc!

Edited by eDy4you
 • Thanks 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this   • Popular Contributors

  Nobody has received reputation this week.

 • Posts

  • Buna!  Ca un update la aceasta postare! Doamna Anca Monica Mocanu are si un website personal unde puteti sa gasiti mai multe informatii si sa o contactati!  Consultanta in Danemarca  
  • Salut Stefan,desigur,s-ar putea face si pentru Ungaria,ai dorii tu daca e sa te ocupi de sectiunea Romani in Ungaria daca o facem? Sa scrii informatii si cum s-ar putea descurca romanii ce vin in Ungaria? Merci!
  • Salutări! Pentru românii stabiliți în Ungaria, cred că am putea dezvolta nişte secțiuni aici, aşa cum sunt deja pentru alte țări. Ce ziceți, administratori? Vă invit şi în grupul de facebook dedicat românilor din Ungaria: https://www.facebook.com/groups/romani.budapest
  • nume: Angolo dell'est Negozio Rumeni Online adresa: Via Tiziano Vecellio 25/D Belluno (BL) tel.: 3519095254 website: www.angolodellest.it  mail: comenzi@angolodellest.it www.angolodellest.it  Angolo dell'est Negozio rumeni online alimentare con tipico est-Europeo e NON solo. Offriamo una gamma vasta di dolci, salumi,salsicce , formaggi e tanto altro. Siamo sempre disponibili in negozio nei orari di apertura è online sulla nostra pagina Facebook. Vi aspettiamo a visitare il nostro sito www.angolodellest.it 
  • Împreună cu un grup de români am pornit petiția pentru deschiderea unui Consulat pe Jylland. Acest lucru ar fi în avantajul tuturor românilor care trăiesc pe Jylland ți Fyn, reducând considerabil numărul orelor petrecute în mașină și reducerea substanțială a cheltuielilor ori de cate ori avem nevoie de un act românesc. Cu alte cuvinte, drum mai scurt, cheltuieli mai mici și mai puține ore în mașină. Pentru a avea succes este nevoie de implicarea noastră a tuturor în răspândirea veștii acestei petiții. Pe Jylland si Fyn trăim peste 17 500 români adulți cu drept de vot. Ar fi frumos să adunăm un număr de cel puțin 3500 semnături, adică 20% din po****ția română cu drept de vot din aceste zone.  Inițiativa petiției este una transparentă, transpartinică, apolitică care are nevoie de susținerea fiecăruia dintre noi, atât persoane fizice cat și juridice, organizații și asociații, etc. Implică-te și tu cum poți. Orice susținere și idee este binevenită . SEMNEAZĂ petiția prin accesarea acestui link :  https://www.petitieonline.com/consulat_general_pe_juland URMĂREȘTE pagina de facebook a petiției aici:  https://www.facebook.com/Consulat-pe-Jylland-110011560467733/ Dă SHARE la postările noastre!   afiș petitie.pdf
×