Jump to content

Recommended Posts

Tutoriale cum sa folositi forumul!

A. Cum ne logam/inregistram pe forum,optiunea de cautare si cum sa ascundeti anumite sectiuni care nu vreti sa le vedeti!

primututorial.jpg

1. Este zona unde dati sa va logati cu contul si parola,daca deja aveti cont pe forum (Existing user? Sign in)

2. Este zona unde va creeati cont pe forum (Sign Up)

3. Casuta de cautare pe forum (Search...)

4. In dreptul fiecare-i sectiuni din forum exista o sagetuta pe care daca apasati puteti face sa ascundeti aceea sectiune sau sa faceti sa apara iar sectiunea respectiva! Aceasta este pentru a ajuta anumite persoane care sunt interesate doar de o anumita zona din forum si nu vrea sa vada toate sectiunile!

 

B. Sectiunile forumului

al2leatutorial.jpg

1. Sectiunea General (sectiunea unde se v-a discuta general despre forum,regulamentul general al forumului,zona de prezentare + zona unde se vor face cereri pentru sectiuni in forum sau idei de imbunatatire a forumului si multe altele in viitor)

2. Sectiunea dedicata Comunitatii Romanilor din Anglia (UK) si apoi cum urmeaza celelalte sectiuni ale Romanilor din Danemarca (DK) s.a.m.d.

 

C. Optiunile forumului (Follow posts,replay posts,quote,reactii la postari,report posts,social share)

al3leatutorial.jpg

1. Butonul de Follow daca dati pe el o sa primiti notificari cand se raspunde la aceea postare la care ati dat follow!

2. Aici sunt doua butoane (Butonul de Report post si Social Share ,daca gasiti o postare care vi se pare suspecta sau vulgara ori incalca cumva regulamentul dati pe acel buton de report post si imediat o sa fie anuntat un Moderator/Admin si o sa verifice aceea postare,iar pe butonul de Social daca dati va vor aparea butoanele sa dati share la aceea postare pe una din retelele de socializare disponibile acolo!

3. Butonul de Reactii la postari,dati pe el si va apar optiunile de reactii disponibile!

4. Dati click pe Replay to this topic... pentru a raspunde la acel topic!

5. Quote este butonul pentru a cita pe cineva si +-ul este pentru a cita mai multe persoane si sa le raspundeti la fiecare in parte!

 

D. Setarile profilului

setariprofil1.jpg

1. In partea dreapta sus,dati click pe numele d-voastra si o sa va apara optiunile ca in poza (Content,Profil,Mya attachments,Settings,Account Settings s.a.m.d.)

2. Dati click pe iconita incercuita cu rosu si va aparea optiunea sa uploadati poza de profil!

setariprofil2.jpg

1. Primele 2 optiuni de sus sunt pentru: a. Editare profil (Sa va adaugati ziua de nastere si o descriere,poate pe viitor mai multe optiuni) b. Dati click pe Cover Photo pentru a adauga poza de cover!

2. See my activity,dati click pe ea si va arata toata activitatea d-voastra pe forum,toate postarile si toate replay-urile!

3. In partea stanga aveti 3 tab-uri:

Primu: Vedeti reputatia d-voastra pe forum,acolo se aduna toate reactiile utilizatorilor care vi le lasa la postari!

Al 2 lea: in caz ca ati incalcat anumite reguli ale forumului,moderatorii/admini va vor sactiona cu warning points daca ati incalcat reguli minore iar acolo puteti sa dati click pe ele sa vedeti de ce le-ati primit!

Al 3 lea: Vedeti persoanele ce va urmaresc profilul si postarile d-voastra!

Deocamdata acesta este tutorialul cum sa folositi forumul comunitatii romanilor de pretutindeni!

Daca aveti intrebari,nelamuriri sau nu va descurcati undeva pe forum lasati un replay la aceasta postare!

 

 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this   • Popular Contributors

  Nobody has received reputation this week.

 • Posts

  • Buna!  Ca un update la aceasta postare! Doamna Anca Monica Mocanu are si un website personal unde puteti sa gasiti mai multe informatii si sa o contactati!  Consultanta in Danemarca  
  • Salut Stefan,desigur,s-ar putea face si pentru Ungaria,ai dorii tu daca e sa te ocupi de sectiunea Romani in Ungaria daca o facem? Sa scrii informatii si cum s-ar putea descurca romanii ce vin in Ungaria? Merci!
  • Salutări! Pentru românii stabiliți în Ungaria, cred că am putea dezvolta nişte secțiuni aici, aşa cum sunt deja pentru alte țări. Ce ziceți, administratori? Vă invit şi în grupul de facebook dedicat românilor din Ungaria: https://www.facebook.com/groups/romani.budapest
  • nume: Angolo dell'est Negozio Rumeni Online adresa: Via Tiziano Vecellio 25/D Belluno (BL) tel.: 3519095254 website: www.angolodellest.it  mail: comenzi@angolodellest.it www.angolodellest.it  Angolo dell'est Negozio rumeni online alimentare con tipico est-Europeo e NON solo. Offriamo una gamma vasta di dolci, salumi,salsicce , formaggi e tanto altro. Siamo sempre disponibili in negozio nei orari di apertura è online sulla nostra pagina Facebook. Vi aspettiamo a visitare il nostro sito www.angolodellest.it 
  • Împreună cu un grup de români am pornit petiția pentru deschiderea unui Consulat pe Jylland. Acest lucru ar fi în avantajul tuturor românilor care trăiesc pe Jylland ți Fyn, reducând considerabil numărul orelor petrecute în mașină și reducerea substanțială a cheltuielilor ori de cate ori avem nevoie de un act românesc. Cu alte cuvinte, drum mai scurt, cheltuieli mai mici și mai puține ore în mașină. Pentru a avea succes este nevoie de implicarea noastră a tuturor în răspândirea veștii acestei petiții. Pe Jylland si Fyn trăim peste 17 500 români adulți cu drept de vot. Ar fi frumos să adunăm un număr de cel puțin 3500 semnături, adică 20% din po****ția română cu drept de vot din aceste zone.  Inițiativa petiției este una transparentă, transpartinică, apolitică care are nevoie de susținerea fiecăruia dintre noi, atât persoane fizice cat și juridice, organizații și asociații, etc. Implică-te și tu cum poți. Orice susținere și idee este binevenită . SEMNEAZĂ petiția prin accesarea acestui link :  https://www.petitieonline.com/consulat_general_pe_juland URMĂREȘTE pagina de facebook a petiției aici:  https://www.facebook.com/Consulat-pe-Jylland-110011560467733/ Dă SHARE la postările noastre!   afiș petitie.pdf
×