Jump to content

Recommended Posts

Locuri de munca in Danemarca in ferme agricole si zootehnice

1. Agrojob Denmark 

Website: http://www.agrojobdk.com/ro 

Cateva cuvinte:

Firma de recrutare care ofera locuri de munca in fermele din Danemarca de porci,vaci sau nurci (Mai nou am auzit de la niste prieteni care au venit prin ei ca acuma ofera si alte locuri de munca nu doar in ferme,cum ar fi: locuri de munca in constructii,brutari sau sudori).

Eu personal am venit cu sotia acuma 2 ani si ceva prin ei,foarte bine organizat cu actele,cazarea,interviul si tot ce trebuie! Nu se percepe niciun comision inainte! Pot sa zic ca am nimerit foarte bine,aici depinde si de norocul ficaruia. Daca cititi recenziile pe net o sa observati si recenzii proaste,iar asta este din cauza ca: Totul depinde de norocul fiecaruia,poti sa nimeresti la un fermier nebun,sau pur si simplu conditiile is dezastruoase,ori nu sunt platite orele suplimentare si alte motive. Exemplu de asta poate fi varul meu,care a venit tot asa prin ei,si-a nimerit prima data la o ferma dezastruoasa,conditiile cam proaste,orele suplimentare neplatite,iar dupa ceva timp a vorbit cu agrojob si i-a gasit de munca la alta ferma,iar acuma a nimerit bine si este foarte multumit! Deci cum am mai zis,aici depinde foarte mult de norocul fiecaruia! Mult succes!

 

2. Agri Nord

Website: http://www.agrinord.dk/english.aspx

Cateva cuvinte:

Firma de recrutare care ofera locuri de munca in fermele din Danemarca. N-am avut deaface cu firma asta,dar am citit multe conversatii pe grupurile de facebook din Danemarca si pe unele site-uri,iar multa lume recomanda aceasta firma ca fiind o firma buna si cu salarii chiar mari,problema acuma este ca ofera locuri de munca doar in zona de nord a Danemarcei,iar alta problema ar fi ca te cam lasa pe cont propriu si Nu se percepe comision! Mult succes!

 

3. Lajo.DK

Website: Lajo.DK

Pagina cu anunturi: http://www.lajo.dk/ledige_stil.asp

Cateva cuvinte:

Din ce-am cautat asa in mare pe net,n-am gasit nimic rau de aceasta firma,deci cei care se afla in Danemarca deja si sunt in cautarea unui loc de munca,zic ca merita incercat,nu prea ai ce pierde! Mult succes!

 

4. RCC Agro DK

Website: http://www.rccagrodk.com/ro/

Cateva cuvinte:

RCC Agro DK este o firma de recrutare locuri de munca in fermele din danemarca si alte domenii (dar mai putin). Din ce-am inteles de la cineva care a incercat sa isi caute de munca prin aceasta firma,ar fi ca se plateste un comision inainte,pentru ati oferi informatiile patronului la care o sa mergi,iar apoi te lasa sa te descurci singur (tu suni la patron,tu iti negociezi salarul,tu iti platesti drumul si toate cele necesare) iar apoi am inteles ca ar mai fi un comision cand iei primu salar,gen sa le trimiti tu de buna voie cred,altfel nu vad cum sau de ce ai mai plati inca un comision,deodata ce nu s-a ocupat de tine,doar ti-a dat informatiile angajatorului si atat!

 

Daca aveti informatii mai multe despre aceste firme sau cunoasteti si alte firme care recruteaza persoane pentru munca in Danemarca in ferme sau alte locuri de munca lasati un replay la aceasta postare! Multumesc si sper ca v-am fost de ajutor!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this   • Popular Contributors

  Nobody has received reputation this week.

 • Posts

  • Salut Stefan,desigur,s-ar putea face si pentru Ungaria,ai dorii tu daca e sa te ocupi de sectiunea Romani in Ungaria daca o facem? Sa scrii informatii si cum s-ar putea descurca romanii ce vin in Ungaria? Merci!
  • Salutări! Pentru românii stabiliți în Ungaria, cred că am putea dezvolta nişte secțiuni aici, aşa cum sunt deja pentru alte țări. Ce ziceți, administratori? Vă invit şi în grupul de facebook dedicat românilor din Ungaria: https://www.facebook.com/groups/romani.budapest
  • nume: Angolo dell'est Negozio Rumeni Online adresa: Via Tiziano Vecellio 25/D Belluno (BL) tel.: 3519095254 website: www.angolodellest.it  mail: comenzi@angolodellest.it www.angolodellest.it  Angolo dell'est Negozio rumeni online alimentare con tipico est-Europeo e NON solo. Offriamo una gamma vasta di dolci, salumi,salsicce , formaggi e tanto altro. Siamo sempre disponibili in negozio nei orari di apertura è online sulla nostra pagina Facebook. Vi aspettiamo a visitare il nostro sito www.angolodellest.it 
  • Împreună cu un grup de români am pornit petiția pentru deschiderea unui Consulat pe Jylland. Acest lucru ar fi în avantajul tuturor românilor care trăiesc pe Jylland ți Fyn, reducând considerabil numărul orelor petrecute în mașină și reducerea substanțială a cheltuielilor ori de cate ori avem nevoie de un act românesc. Cu alte cuvinte, drum mai scurt, cheltuieli mai mici și mai puține ore în mașină. Pentru a avea succes este nevoie de implicarea noastră a tuturor în răspândirea veștii acestei petiții. Pe Jylland si Fyn trăim peste 17 500 români adulți cu drept de vot. Ar fi frumos să adunăm un număr de cel puțin 3500 semnături, adică 20% din po****ția română cu drept de vot din aceste zone.  Inițiativa petiției este una transparentă, transpartinică, apolitică care are nevoie de susținerea fiecăruia dintre noi, atât persoane fizice cat și juridice, organizații și asociații, etc. Implică-te și tu cum poți. Orice susținere și idee este binevenită . SEMNEAZĂ petiția prin accesarea acestui link :  https://www.petitieonline.com/consulat_general_pe_juland URMĂREȘTE pagina de facebook a petiției aici:  https://www.facebook.com/Consulat-pe-Jylland-110011560467733/ Dă SHARE la postările noastre!   afiș petitie.pdf
×