Jump to content

Anunturi

In aceasta sectiune se vor posta anunturile de tot genu: Anunturi cu locuri de munca in Germania (GE),persoane ce ofera sau cauta de munca,vanzarea sau schimbu de lucruri/obiecte!

Forums

 1. Locuri de Munca in Germania

  In aceasta sectiune veti gasi anunturi cu locuri de munca in Germania puse la dispozitie de membri acestei comunitati! Multumim!

  4
  posts
 2. Caut de munca

  In aceasta sectiune puteti pune un anunt cu ce anume stiti sa faceti si ce loc de munca cautati,iar persoanele care stiu vreun loc disponibil vor veni cu o oferta! Succes!

  • No posts here yet
 3. Vand/Cumpar

  In aceasta sectiune se vor vinde lucruri ce nu mai aveti nevoie sau puteti posta anunturi cu ce cautati sa cumparati si poate apare cineva cu produsul dorit!

  • No posts here yet
 4. Lucruri Gratis

  In aceasta sectiune puteti posta anunturi cu lucrurile ce doriti sa le donati! (Ex: Aveti jucarii/hainute si vreti sa le donati cuiva) Multumim!

  • No posts here yet
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 1 Guest (See full list)

  There are no registered users currently online • Posts

  • Buna!  Ca un update la aceasta postare! Doamna Anca Monica Mocanu are si un website personal unde puteti sa gasiti mai multe informatii si sa o contactati!  Consultanta in Danemarca  
  • Salut Stefan,desigur,s-ar putea face si pentru Ungaria,ai dorii tu daca e sa te ocupi de sectiunea Romani in Ungaria daca o facem? Sa scrii informatii si cum s-ar putea descurca romanii ce vin in Ungaria? Merci!
  • Salutări! Pentru românii stabiliți în Ungaria, cred că am putea dezvolta nişte secțiuni aici, aşa cum sunt deja pentru alte țări. Ce ziceți, administratori? Vă invit şi în grupul de facebook dedicat românilor din Ungaria: https://www.facebook.com/groups/romani.budapest
  • nume: Angolo dell'est Negozio Rumeni Online adresa: Via Tiziano Vecellio 25/D Belluno (BL) tel.: 3519095254 website: www.angolodellest.it  mail: comenzi@angolodellest.it www.angolodellest.it  Angolo dell'est Negozio rumeni online alimentare con tipico est-Europeo e NON solo. Offriamo una gamma vasta di dolci, salumi,salsicce , formaggi e tanto altro. Siamo sempre disponibili in negozio nei orari di apertura è online sulla nostra pagina Facebook. Vi aspettiamo a visitare il nostro sito www.angolodellest.it 
  • Împreună cu un grup de români am pornit petiția pentru deschiderea unui Consulat pe Jylland. Acest lucru ar fi în avantajul tuturor românilor care trăiesc pe Jylland ți Fyn, reducând considerabil numărul orelor petrecute în mașină și reducerea substanțială a cheltuielilor ori de cate ori avem nevoie de un act românesc. Cu alte cuvinte, drum mai scurt, cheltuieli mai mici și mai puține ore în mașină. Pentru a avea succes este nevoie de implicarea noastră a tuturor în răspândirea veștii acestei petiții. Pe Jylland si Fyn trăim peste 17 500 români adulți cu drept de vot. Ar fi frumos să adunăm un număr de cel puțin 3500 semnături, adică 20% din po****ția română cu drept de vot din aceste zone.  Inițiativa petiției este una transparentă, transpartinică, apolitică care are nevoie de susținerea fiecăruia dintre noi, atât persoane fizice cat și juridice, organizații și asociații, etc. Implică-te și tu cum poți. Orice susținere și idee este binevenită . SEMNEAZĂ petiția prin accesarea acestui link :  https://www.petitieonline.com/consulat_general_pe_juland URMĂREȘTE pagina de facebook a petiției aici:  https://www.facebook.com/Consulat-pe-Jylland-110011560467733/ Dă SHARE la postările noastre!   afiș petitie.pdf
×