Jump to content

Romani in Irlanda (IRL)

Sectiunea dedicata Comunitatii Forum Romani in Irlanda (IRL)! Aici puteti gasi toate informatiile si discutiile membrilor acestei sectiuni!

Forums

 1. Informatii Utile

  Aici puteti gasi informatii utile adunate de la toti membrii care au vechime in Irlanda (IRL),gasesti toate informatiile despre taxe, permise de lucru in irlanda, drept rezidenta permanenta + multe altele sau puteti deschide subiecte de discutie pe tema aceasta!

  • No posts here yet
 2. Familia in Irlanda (IRL)

  Sfaturi si informatii utile pentru romanii ce locuiesc cu familia sau vor sa-si aduca familia in Irlanda (IRL),sfaturi pentru mamici in devenire,bebelusi,scolari si prescolar,schimburi de experienta!

  • No posts here yet
 3. Student in Irlanda (IRL)

  Sectiune dedicata studentilor romani din Irlanda (IRL) sau viitorilor romani care vor sa vina la studii in Austria! Informatii utile si discutii!

  • No posts here yet
 4. Anunturi

  In aceasta sectiune se vor posta anunturile de tot genu: Anunturi cu locuri de munca in Irlanda (IRL),persoane ce ofera sau cauta de munca,vanzarea sau schimbu de lucruri/obiecte!

  • No posts here yet
 5. Vacante in Irlanda (IRL)

  Vacante in Irlanda IRL! Nu ai idee unde sa mergi in vacanta? Sau pur si simplu vrei sa ne dai o idee sau sa ne arati unde putem merge intr-o vacanta sa ne relaxam? Posteaza aici un loc si ofera-ne informatii unde am putea sa ne simtim bine si sa ne distram in timpul liber in Irlanda IRL!

  • No posts here yet
 6. FunMania IRL

  Aici e locul perfect ca sa-ti faca ziua mai buna si sa-ti aduca un zambet pe buze (bancuri,glume,povesti amuzante,poze si filmulete amuzante).

  • No posts here yet
 7. Discutii Diverse

  Aici este zona perfecta unde toata lumea poate dezbate diferite subiecte de discutii in Irlanda IRL (Prietenii,discutii despre viata,intalniri,povesti de viata s.a.m.d.) Haideti sa ne relaxam la o vorba!

  • No posts here yet
 8. Mica Publicitate

  Locul perfect unde poti sa-ti faci reclama la un produs/blog/website sau firma ce se afla pe teritoriul Irlandei!

  3
  posts
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 1 Guest (See full list)

  There are no registered users currently online • Posts

  • Buna!  Ca un update la aceasta postare! Doamna Anca Monica Mocanu are si un website personal unde puteti sa gasiti mai multe informatii si sa o contactati!  Consultanta in Danemarca  
  • Salut Stefan,desigur,s-ar putea face si pentru Ungaria,ai dorii tu daca e sa te ocupi de sectiunea Romani in Ungaria daca o facem? Sa scrii informatii si cum s-ar putea descurca romanii ce vin in Ungaria? Merci!
  • Salutări! Pentru românii stabiliți în Ungaria, cred că am putea dezvolta nişte secțiuni aici, aşa cum sunt deja pentru alte țări. Ce ziceți, administratori? Vă invit şi în grupul de facebook dedicat românilor din Ungaria: https://www.facebook.com/groups/romani.budapest
  • nume: Angolo dell'est Negozio Rumeni Online adresa: Via Tiziano Vecellio 25/D Belluno (BL) tel.: 3519095254 website: www.angolodellest.it  mail: comenzi@angolodellest.it www.angolodellest.it  Angolo dell'est Negozio rumeni online alimentare con tipico est-Europeo e NON solo. Offriamo una gamma vasta di dolci, salumi,salsicce , formaggi e tanto altro. Siamo sempre disponibili in negozio nei orari di apertura è online sulla nostra pagina Facebook. Vi aspettiamo a visitare il nostro sito www.angolodellest.it 
  • Împreună cu un grup de români am pornit petiția pentru deschiderea unui Consulat pe Jylland. Acest lucru ar fi în avantajul tuturor românilor care trăiesc pe Jylland ți Fyn, reducând considerabil numărul orelor petrecute în mașină și reducerea substanțială a cheltuielilor ori de cate ori avem nevoie de un act românesc. Cu alte cuvinte, drum mai scurt, cheltuieli mai mici și mai puține ore în mașină. Pentru a avea succes este nevoie de implicarea noastră a tuturor în răspândirea veștii acestei petiții. Pe Jylland si Fyn trăim peste 17 500 români adulți cu drept de vot. Ar fi frumos să adunăm un număr de cel puțin 3500 semnături, adică 20% din po****ția română cu drept de vot din aceste zone.  Inițiativa petiției este una transparentă, transpartinică, apolitică care are nevoie de susținerea fiecăruia dintre noi, atât persoane fizice cat și juridice, organizații și asociații, etc. Implică-te și tu cum poți. Orice susținere și idee este binevenită . SEMNEAZĂ petiția prin accesarea acestui link :  https://www.petitieonline.com/consulat_general_pe_juland URMĂREȘTE pagina de facebook a petiției aici:  https://www.facebook.com/Consulat-pe-Jylland-110011560467733/ Dă SHARE la postările noastre!   afiș petitie.pdf
×